Logo De Regt Grond Infra Groen BV-02

Vacature

Werkvoorbereider civiele techniek

De Civiele Techniek is een branche waar veel diverse specialisaties onder vallen. De Civiele Techniek staat voor onderhouden, ontwerpen en plannen van infrastructuur. Als werkvoorbereider krijg jij volop kansen binnen een prachtig werkveld in een goede werksfeer. Heb jij affiniteit hiervoor dan is er geen mooiere organisatie, dan De Regt Grond Infra Groen B.V., om eens bij aan tafel te schuiven voor een goed gesprek.

Wat ga je doen?

Je helpt onze organisatie te ontzorgen op het gebied van planning en werkvoorbereiding van aankomende en lopende projecten. Denk aan ondersteuning van de afdeling calculatie, deadlines bewaken, voorbereiden van werkzaamheden en projecten, hulp bij de planning en opstarten van de projectadministraties, ondersteuning bij de uitvoering tijdens de werkzaamheden.

Wie ben je?

Je bent goed in organiseren en communicatief vaardig. Je zorgt er o.a. voor dat je collega’s de beschikking hebben over de juiste documentatie en materialen binnen de afgesproken tijd zodat het werk snel en efficiënt uitgevoerd kan worden.

Waar kun je op rekenen?

We bieden je interessant en afwisselend werk met mooie doorgroeimogelijkheden. Zelf ervaren wat dit inhoudt in de praktijk van alledag? Solliciteer direct en kom bij ons werken!

Wat we van jou verwachten:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op Civiele Techniek
  • Bij voorkeur heb je al een paar jaar werkervaring
  • Affiniteit met AutoCad en Bakker & Spees
  •  

Ben je degene die wij zoeken voor deze functie?
Stuur dan jouw sollicitatie en cv naar ons op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: docx, pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.