Logo De Regt Grond Infra Groen BV-02
Wie wij zijn

Over De Regt Grond Infra Groen

Midden in het weidse polderlandschap is aan de Oud Piershilseweg, parallel aan het Buitenom dat Nieuw-Beijerland en Piershil met elkaar  verbindt, het bedrijfsgebouw van De Regt Grond Infra Groen B.V. gevestigd. 

De Regt Grond Infra Groen BV is een familiebedrijf dat is opricht in 1998. De eerste bedrijfsactiviteiten bestonden uit machine
verhuur waarna de werkzaamheden zich verder hebben uitgebreid richting een volwaardig GWW-bedrijf.

Ondanks de groei van het bedrijf, is de bedrijfscultuur nog altijd klant- en servicegericht. De werkzaamheden worden met circa tien vaste vakbekwame en mede werkers uitgevoerd. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd.

“Veelzijdigheid is het kenmerk van het bedrijf”

Kwaliteit

De Regt Grond Infra Groen B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant.

In de uitvoering beschikt De Regt Grond Infra Groen B.V. over ervaren medewerkers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide aanbod van machines en modern en veilig materieel, zijn onze medewerkers in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

Flexibiliteit

Door een platte en flexibele organisatiestructuur is De Regt Grond Infra Groen B.V. geschikt voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Vanuit onze locatie te Goudswaard in de Hoeksche Waard voeren wij opdrachten uit in de wijde omgeving. Ons werkgebied breidt zich uit van Zuid Holland  tot aan Goeree Overflakkee.

Ons bedrijf kan flexibel reageren op wensen van opdrachtgevers en is goede inzetbaarheid van het juiste personeel en materieel mogelijk. Ook het inspringen bij eventuele calamiteiten wordt hierdoor eenvoudiger. De Regt Grond Infra Groen B.V. handelt snel en adequaat bij de uitvoering van ieder project.

Meer over ons

Wij zijn De Regt Grond Infra Groen

Video afspelen over Wij zijn De Regt - video
Heb je een vraag?

Kom in contact

Naam(Vereist)