Logo De Regt Grond Infra Groen BV-02

Vacature

bedrijfs-administrateur

Altijd al een fascinatie gehad voor de wereld van de aannemerij en wil je onderzoeken of onze no-nonsense bedrijfscultuur iets is voor jou? Er is geen mooiere organisatie, dan De Regt Grond Infra Groen B.V., om eens bij aan tafel te schuiven voor een goed gesprek. Onze organisatie is groeiend en ambitieus genoeg voor een professionele start of switch van jouw carrière.

Wat ga je doen?

Je helpt onze organisatie te ontzorgen op het gebied van de administratie, en allerlei andere financiële zaken. Denk aan financiële administratie, projectadministratie, periodieke rapportages en voorbereiden belastingaangiften. Je werkt samen met de huidige administrateur / directie-ondersteuner.

Wat we van jou verwachten:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op financieel vlak
  • Bij voorkeur heb je al een paar jaar werkervaring
  • Gevoel voor cijfers en een gezonde ambitie
  • Affiniteit met IT en boekhoudpakket (Twinfield pré)

Wie ben je?

Je bent ambitieus en vindt het interessant om dat wat je op school hebt geleerd direct in de praktijk toe te passen. Met jouw gretigheid om het vak te leren, vermogen tot samenwerken en gevoel voor kwaliteit, lever je werk af dat van hoge kwaliteit is. Flexibiliteit, analytisch vermogen en een goede zelforganisatie zorgen ervoor dat jij je hoofd meestal koel weet te houden. Bij De Regt Grond Infra Groen B.V. kan je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk brengen en verder leren.

Waar kun je op rekenen?

We bieden je interessant en afwisselend werk met mooie doorgroeimogelijkheden. Zelf ervaren wat dit inhoudt in de praktijk van alledag? Kom bij ons werken!

Ben je degene die wij zoeken voor deze functie?
Stuur dan jouw sollicitatie en cv naar ons op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: docx, pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.