Logo De Regt Grond Infra Groen BV-02

Grond bouwrijp maken voor woningbouw in Oosterhout

Voor het nieuwbouwproject Zwaaikom in Oosterhout heeft ons team de grond bouwrijp gemaakt. Gedurende een jaar hebben we hier verschillende werkzaamheden uitgevoerd.

Ons doel: de grond bouwrijp maken voor het nieuwbouwproject de Zwaaikom.


Onze werkwijze

Met een team van grondwerkers, machinisten, rioleerders en trekker-chauffeurs zijn we aan de slag gegaan. Eerst hebben we de bouwvlakken op hoogte gebracht en de wegen ontgraven en aangevuld met zand. Het aanleggen van de riolering was de volgende stap om uiteindelijk de bouwwegen aan te leggen en het terrein volledig bouwrijp op te leveren. 

Sterk staaltje vakwerk

Voor dit project stond efficiëntie en vakmanschap voorop. We werkten met zo’n 12 man sterk aan het aanleggen van de riolering, voor een zo goed mogelijk resultaat. Voor de aanleg van de riolering en voor het grondverzet maakten we gebruik van de geavanceerde 3D machinebesturing van Leica Geosystems. Dit in combinatie met onze vakmensen zorgt dat onze werkzaamheden sneller én nauwkeuriger verlopen. 


Vervolg: Woonrijp maken

Fase 1, het bouwrijp maken van de Zwaaikom, is inmiddels afgerond. Na de verkoop en bouw van de woningen, zullen wij ons wederom laten zien op de Zwaaikom om het gebied woonrijp te maken. Hiervoor leggen we de straten aan en zorgen we voor de inrichting van de buitenruimte.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp