Logo De Regt Grond Infra Groen BV-02

Voetgangersbruggen aanleggen in Nieuw-Beijerland

In de nieuwbouwwijken Akkerdreven en Damgaarde in Nieuw-Beijerland heeft ons team twee voetgangersbruggen aangelegd. Wij hebben dit project onlangs voltooid.

Ons doel: Twee voetgangersbruggen aanleggen in de nieuwbouwwijken Akkerdreven en Damgaarde in Nieuw-Beijerland.


Nieuwbouwwijk

De Regt Grond Infra Groen B.V. is al langere tijd betrokken bij de nieuwbouwprojecten in Nieuw-Beijerland. Zo realiseren wij het straatwerk, de riolering en de watergangen. In opdracht van de projectontwikkelaars hebben wij twee voetgangersbruggen aangelegd over de ontgraven watergangen.

Ontwerpproces

De realisatie van de bruggen hebben wij van ontwerp tot aanleg verzorgt. Onze projectleider is gestart met het schetsen van de bruggen en heeft deze voorgelegd aan de constructeur. Na ontvangst van de berekeningen van de constructeur zijn deze, samen met de tekeningen, ingediend voor de vergunningsaanvraag.


Groen licht

Nadat we groen licht hebben ontvangen voor de aanleg van de voetgangersbruggen, is de realisatie in gang gezet. Materialen werden besteld bij de houtleverancier en een staalbewerkingsbedrijf. Na ontvangst van deze materialen, zijn de bruggen door onze timmermannen GWW op onze bedrijfslocatie gemonteerd.


Op locatie

In Nieuw-Beijerland is ons team gestart met de werkvoorbereiding door een fundering en de betonnen landhoofden aan te brengen.


Transport en plaatsing

Voor het verplaatsen van de brug van Piershil naar Nieuw-Beijerland hebben wij assistentie gehad van een transportbedrijf. Zij hebben de bruggen verplaatst en in Nieuw-Beijerland met een kraan op de juiste plaats gelegd. Samen met onze timmermannen GWW en grondwerkers hebben we de plaatsing van de bruggen in Nieuw-Beijerland begeleid.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp